Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Eerst zal ik de huid ontsmetten. Daarna breng ik een flinterdun laagje olie op de huid aan, waardoor de wax alleen aan het haar kleeft en niet aan de huid. Dat bespaart je een hoop ongemak! De wax breng ik aan met een spatel en vervolgens trek ik met een snelle handbeweging de wax van de huid. Dan breng ik een lotion aan die kalmeert en de lege haarzakjes laat dichttrekken en ten slotte zal ik de huid nabehandelen met een cooling gel.

Hygiëne staat voorop. Bij mij wordt de spatel, waarmee de wax wordt aangebracht, nooit een tweede keer in de wax gedoopt. Ik werk altijd met handschoenen en garandeer je dat alles wat met jouw lichaam in aanraking komt, schoon is.

Ik gebruik heerlijk ruikende producten van topkwaliteit waardoor ik snel kan werken, met perfect resultaat!