Jane Scrivner Productlijn

Nourishing Cleanser

Bestaat voor 80% uit biologische Jojoba olie, gemengd met bijenwas en essentiële oliën.
De Jojoba olie laat als het ware de make-up oplossen en voedt de huid. De bijenwas onttrekt vuil uit de poriën en essentiële oliën brengen de huid in balans.
Kan ook als nachtverzorging of als gezichtsmasker worden gebruikt.

Expert Eye Duo

Ontworpen om te werken in het kwetsbare gebied rond de ogen. Voedt de huid, vermindert donkere kringen, verfrist de oogopslag en hydrateert fijne lijntjes. Havermout zorgt voor de spankracht, Aloë vera wordt gebruikt als moisturizer en voor verbeterde cel opbouw, Abrikoos olie werkt tegen roodheid, voedt en vitaliseert, Witte berk is om eventuele zwellingen te verminderen en Ogentroost is ontstekingsremmend en tonifeert, een echte dreamteam voor de ogen! Breng het hydraterende oogmasker met een pompje aan op de vingertoppen en masseer voorzichtig in onder en rond de ogen, voor dagelijks gebruik.

Skin Elixer

Samengesteld om te gebruiken met de voedende Nourishing Cleanser, het huidverzorgings Dream Team!
Hydraterend, kalmerend, ontstekingsremmend en voedend. Helpt voortijdige veroudering te voorkomen en brengt de huid weer in balans.

Skin Drink

Organische lavendel, Bulgaarse roos en neroli zijn gecombineerd tot verkoelende, verfrissende nevel. Verbetert de de opname van dag- of nachtverzorging, verbetert de huidspanning en textuur en kan als fixatie van make-up gebruikt worden.

Un Condition Oil

Deze olie is zeer geschikt voor deze huidproblemen zoals: acne, eczeem, psoriasis, rosacea en acne rosacea. Deze olie helpt deze aandoeningen te verminderen en brengt de huid in optimale conditie.

Masquerade

MASQUERADE is ontworpen om te kalmeren, verzachten, ontspannen, verfrissen en vitaliseren. De verkoelende, kalmerende en reinigende eigenschappen van franse klei, aloë vera, neroli en kamille, gecombineerd met jojoba, petitgrain, ylangylang en afgetopt met rozenbottel, abrikoos en argan maken dit masker uitermate geschikt om de vermoeide en gestresste huid te verlichten, herstellen en verfrissen.

Secured By miniOrange