De Jane Scrivner 5 A Day FACIAL is ontworpen om de huid te repareren en terug te brengen naar een gebalanceerde, verzorgde en beschermde staat. Het repareren van de natuurlijke barrièrefunctie en het in balans brengen van de zuurmantel, terwijl tegelijkertijd voedingsstoffen in de cellen van de epidermis, dermis en onderhuidse lagen worden gebracht.

1 - NOURISHING CLEANSER

De Nourishing Cleanser is een diep reinigende, voedende, anti- ageing balsem die geschikt is voor alle huidtypen en leeftijden. Nourishing Cleanser verwijdert alle make-up, incl. waterproof mascara en langhoudende blushers en lipliners. Nourishing Cleanser kan veilig worden gebruikt in het gevoelige gebied rond de ogen. Nourishing Cleanser kan ook worden gebruikt als een nachtcrème/masker.

2 - SKINFOLIATE
Door appelzuur, glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en citroenzuur op een unieke manier te combineren, werkt SKINFOLIATE op verschillende niveaus in de huid en bereikt op die manier een diepe exfoliatie. Het stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en dat bevordert de celvernieuwing. Dit huidverzachtende, dagelijks in te zetten product is het perfecte recept voor een prachtige, gezonde, gladde huid. Het maakt de huid ontvankelijker voor de opname van het volgende huidverzorgingsproduct.

3 - BIOLURONIC BUZZ

 Met zijn biogefermenteerde hyaluronzuur is BIOLURONIC BUZZ gemaakt om de huid optimaal te hydrateren, de celstructuur te beschermen, de huid zijdezacht te maken en de natuurlijke barrièrefunctie te behouden. Met zijn ontspannende Spilanthes Acmella (champagneblad) is dit product een heerlijke verfrissende opkikker voor de huid. BIOLURONIC BUZZ werkt hydraterend en verstevigend.

4- SKIN ELIXER 

Samengesteld om te gebruiken met de voedende Nourishing Cleanser, het huidverzorgings Dream Team!
Hydraterend, kalmerend, ontstekingsremmend en voedend. Helpt voortijdige veroudering te voorkomen en brengt de huid weer in balans.

5 - OO CREAM

‘OO’ is Over Olie, een ‘overall’ voor uw huid. OO CREAM houdt vocht vast, verzorgd, beschermt en matteert. Breng OO CREAM aan over de gezichtsolie heen, voor een gladde en zachte huid. Door een unieke combinatie van colloïdale havermout (rijk aan beta-glucan), rozebottelolie, anti-oxidant betulinezuur van de witte berkenbast en tocoferol (vit. E) verbetert de barrièrefunctie en verzegelt de ‘OO’-crème de werkzame stoffen van de gezichtsolie. Er wordt tegelijkertijd een filmpje over de huid gelegd wat beschermt tegen trans epidermaal vochtverlies (TEWL). OO CREAM zorgt voor een verzorgde, beschermde en stralende huid.